Saadet Partisi’nden ‘Bir Başkadır Türkiye’de Pandemi’ videosu

Yayın tarihi: 23 Kasım 2020 Pazartesi 5:26 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2020 Pazartesi 5:27 pm

Saadet Partisi, son dönemin en çok konuşulan internet dizisi ‘Bir Başkadır’ jenerik müziğini kullanarak, ‘Bir Başkadır Türkiye’de Pandemi’ başlıklı bir video hazırladı. Videoda, Covid-19 vakalarını görülmeye başladığı günden, son kısıtlamalara kadar AKP hükûmeti kanadının tartışma yaratan açıklamaları ve dikkat çeken haberler yer aldı. Videonun sonunda Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun, “Yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karşımızda” ifadesi yer aldı.

Saadet Partisi, son dönemin en çok konuşulan internet dizisi ‘Bir Başkadır’ jenerik müziğini kullanarak, ‘Bir Başkadır Türkiye’de Pandemi’ başlıklı bir video hazırladı.

Covid-19 vakalarını görülmeye başladığı günden, son kısıtlamalara kadar AKP hükûmeti kanadının tartışma yaratan açıklamaları ve dikkat çeken haberler yer alan videonun sonunda Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun, “Yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karşımızda” ifadesine yer verildi.

Videodaki dikkat çeken ifadelerin bazıları şöyle:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var: Yakalanmamak.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: Milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz, bir yardım hesabı açıldı.

Bir spiker: Umreden dönen yaklaşık 5 bin kişi karantinaya alındı.

Bir spiker: Kanal İstanbul ilk ihalesi, koronavirüs gölgesinde yapıldı.

Gazeteci Fatih Portakal: Kara gün düşünmeden ülke yönetmek nasıl olurmuş örneği burada.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: İşin başından itibaren Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir süreç yönetilmektedir. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılıyorum.

İstifayı reddeden Erdoğan: Sayın Bakan, görevine devam ediyor.

EBA’nın çökmesine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Bu aslında bir taraftan bizim için olumlu haber.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Her vaka hasta değildir.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Yetki siyasi idarede.

Videoda, sosyal medyada çokça paylaşılan maske takmayan birinin, “Eniştemin numarasını gönderin, teşkilatın numarasını gönderin” dediği görüntüler ve Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i tanımayan ve maske takmayı reddederek, “Korona neredeyse gelsin beni bulsun. Gebermek istiyorum, canıma yetti” diyen dönercinin görüntüleri de var.