Saadet Partisi’nden AKP’yi kızdıracak otel videosu

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2021 Pazar 6:25 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2021 Pazar 6:25 pm

Saadet Partisi resmi sosyal medya hesabından AKP’nin yayından kaldırılan videosuna karşılık dikkat çeken bir video yayımlandı.

 

Saadet Partisi; tüm koronavirüs tedbirlerinden ve “tam kapanma” kurallarından muaf tutulan turistlere sunulan “normalleşme” imkanlarını, sosyal medya üzerinden yayımladığı “Pandemi Otel” reklamıyla eleştirdi.

Reklam filminde “Bu zor günlerde tatili hak etmedik mi? Aşıda rezervasyon, kapanmada erken kayıt imkanı yok. Destek alamadın diye üzülme! Döviz için normalleşme; sadece turistlere” sözleri dikkat çekti.

Saadet Partisi, turizm sektörü için “normalleşme” çalışmalarını “Pandemi Otel” başlıklı reklam filmiyle eleştirdi.

Reklam filminde, yaz aylarında Türk vatandaşlarının evlerde ve maskeli olarak dışarıyı seyrettiği, yabancı turistlerin de otellerde olduğu görüntüler yer aldı.

“TURİSTE AÇIK BÜFE, MİLLETE KAYNAMAYAN TENCERE”

Reklam filminde, yaz aylarında Türk vatandaşlarının evlerde ve maskeli olarak dışarıyı seyrettiği, yabancı turistlerin de otellerde olduğu görüntüler yer aldı. Filmde şunlar söylendi:

“Bu zor günlerde tatili hak etmedik mi? Virüsün stresini serin sulara, geçim derdini sıcak kumlara bırakmanın vakti geldi. Aşıda rezervasyon, kapanmada erken kayıt imkanı yok. Destek alamadın diye üzülme! Döviz için normalleşme; sadece turistlere! Pandemi Otel’de turiste açık büfe millete kaynamayan tencere.”

AKP’nin ‘CHP Yalan Üretim Merkezi’ videosu, Erdoğan’ın talimatıyla kaldırıldı