Saadet Partisi’nde tartışma yaratacak ‘Numan Kurtulmuş’ iddiası!

Yayın tarihi: 28 Ocak 2021 Perşembe 9:53 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2021 Perşembe 10:31 pm

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeden sonra parti üyesi Avukat Ali Aktaş, yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Aktaş, “Saadet Partisi tabanının haberi yok ama Numan Kurtulmuş son süreçte defalarca Oğuzhan Asiltürk ile görüştü.” ifadelerini kullandı.

Asiltürk’ün açıklamalarının ardından partinin son genel seçimlerde Ankara Milletvekili adayı olan Ali Aktaş, Numan Kurtulmuş ve Oğuzhan Asiltürk‘ün ittifak için defalarca kez bir araya geldiğini ve bu durumdan kimsenin haberinin olmadığını ifade etti.

Oğuzhan Asiltürk’ün sözleri sonrası Saadet Partililer Erbakan’ı paylaştı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Aktaş, şu şekilde konuştu:

“Saadet Partisi tabanının haberi yok ama Numan Kurtulmuş son süreçte defalarca Oğuzhan Asiltürk ile görüştü. Numan Kurtulmuş, Asiltürk’ün ittifaka katılma kararında mutemet aracı konumdaydı. Saadet seçmeni aşağıda Numan beyi “Erbakan’a ihanetle” suçlarken bu görüşmeler sürüyordu.

2010’da olaylı kongre sonrası Erbakan hoca konutunda bir gruba “Numan buraya gelecek ve konuşacağız” derken birden ayağa kalkıp “O, kongre kararı almadan buraya gelemez ve sen onunla görüşemezsin” diye bağıran Asiltürk, Erdoğan’ın yanında saf tutmak için Kurtulmuş ile görüştü.

 

Bir kısım insana “Tayyip beyden 3 bakanlık alacağız, Meclis’te grup kuracağız” denilerek ittifaka ikna süreci sürdürülüyor. Bu yapılan “at pazarlığı” Milli Görüş’ün haysiyetini pazara çıkartmaktır. Böylesi bir ittifak Saadet Partisi’nin davasını yok edecek bir cinayet girişimidir.”

https://tele1.com.tr/oguzhan-asilturkun-sozleri-sonrasi-saadet-partililer-erbakani-paylasti-316803/