Saadet Partili vekilden Karamollaoğlu çıkışı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2022 Cuma 11:06 am - Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 11:13 am

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Genel başkanım Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sorulan soruya cevap verdi. Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun aday olmasını istediğini söyledi.

Karaduman, “Her siyasetçinin gönünde yatan aday kendi partisinin genel başkanıdır. Ben de bir Saadet Partili olarak, gönlümden geçen, hem kendi partim hem de Milli İttifakı adına genel başkanım Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

KARAMOLLAOĞLU İSTEMİYOR

Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını söylemişti. Karamollaoğlu, “6’lı masanın gündeminde cumhurbaşkanı adayı bugüne kadar hiç bulunmadı, hiç konuşmadık bu konuyu. Konuşulan şu oldu; yeri geldiğinde adaylık konusu ittifakla karara bağlanmalı, mümkünse tek bir adayla seçime gidilmeli. Onun ötesinde hiçbir görüşme yok. Ben aday olmayı pek düşünmüyorum” demişti.

Saadet Partisi’nden Erdoğan’a videolu tepki: ‘Bugün genç olsaydı’