S Pen Fold Edition Note modellerinde çalışmıyor

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:23 am

Aslında bu biraz garip. Çünkü Samsung daha önce tüm S Pen modellerinin Note 20 ile uyumlu olduğunu söylemişti. Görünen o ki bu söz S Pen Fold Edition’ı kapsamıyor.

Hali hazırda Note serisinin devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Çünkü Samsung, Fold3 ile birlikte Note serisinin kitabını dürmüş oldu.

Bilindiği üzere Fold3, bir nevi Note 20’nin yeteneklerine sahip bir klon olarak karşımıza çıktı. Fold3’ün kamera detaylarından tutun da S Pen özelliklerine kadar pek çok detayda Note 20’nin izlerini görmüştük.

S Pen Fold Edition

Z Fold 3’ün en ayır edici özelliği ise sıradan bir S Pen‘i desteklemiyor oluşu. Malum Note 20 modelinde Samsung logosu olan hemen hemen tüm S Pen‘leri kullanmak mümkündü. Fakat Fold 3’te S Pen Pro ve S Pen Fold Edition dışında bir tercihiniz bulunmuyor.

Eğer S Pen Fold Edition’ı alıp hem Fold3, hem de Note 20‘de kullanmak gibi bir düşünceniz varsa bundan da hemen vazgeçmenizi tavsiye ederiz. Çünkü S Pen Fold Edition‘ın Note 20 modelinde çalışmadığı ortaya çıktı. Daha doğrusu S Pen Fold Edition, Z Fold3 haricinde hiç bir Galaxy modelinde çalışmıyor.

Cardi B üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde hediye aldı