S-Pen desteği Samsung Galaxy Z Fold ‘a ekleniyor

Yayın tarihi: 2 Kasım 2020 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 1 Kasım 2020 Pazar 6:27 pm

Samsung’un katlanabilir ekrana sahip Z Fold serisine kalem de ekleniyor. Peki Samsung Galaxy Z Fold serisi Note serisinin yerini mi alacak? İşte yanıtı.

Akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden biri olan Samsung bu yıl içerisinde 2 farklı katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli tanıtmıştı. Görünen o ki Güney Koreli üretici önümüzdeki dönemde bu cihazların sayısını ciddi oranda arttıracak. Peki Samsung diğer serilerinde de köklü değişikliklere gidecek mi?

Geçtiğimiz gün ortaya atılan bazı iddialara göre Samsung Z Fold serisine kalem eklemeyi de planlıyor. Peki bu seriye kalem eklendiğinde Note serisine gerek kalacak mı? Aslında sorulması gereken temel soru bu.

 Z Fold

Gerçekten de ZFold serisi s-pen için hayli uygun bir seri. Yani geniş ekranda kalem kullanımı Note modellerine göre çok daha basit olacaktır. Bu açıdan bakıldığında Samsung’un hayli yerinde bir karar verdiğini söyleyebiliriz.

Sızdırılan son bilgilere göre önümüzdeki yıl çıkacak olan yeni Galaxy ZFold cihazında S-Pen desteği de bulunacak. Bu desteğin gelecek olması akıllara şu soruyu da getiriyor. Acaba Samsung Note serisini rafa mı kaldıracak? Elbette bu çok da olası bir durum değil.

Lakin öte yandan ZFold serisinin Note serisine evrilmesi de çok mantıksız görünmüyor. Özellikle de önümüzdeki dönemde katlanabilir ekran teknolojisinin ucuzlayacağını düşünürsek.

Porno izleme oranı rekor kırıyor!