Ryan Babel: Eğer doğruyu söylersem ceza alırım

Yayın tarihi: 8 Nisan 2021 Perşembe 1:28 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe 1:28 pm

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, “Her maçı kazanarak sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Babel, sezonun bitimine 9 maç kala lider Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde yer almalarıyla ilgili, “Mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız birçok maç ve alacağımız puanlar var. Futbolda her şey olabiliyor. Daha önce bu tip senaryoları yaşadık. Her maçı kazanarak sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Babel, ligin kalan bölümünde puan kaybı yaşamak istemediklerini vurgulayarak, “Artık hata yapma lüksümüz yok. Bugüne kadar çok hata yaptık. Kendime, camiaya ve takıma güvenim sonsuz. Pozitif kalmamız lazım. Kalitemize sonuna kadar inanıyorum” ifadelerini kullandı

Galatasaray’ın 2 sezon önce Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışında geride olmasına rağmen mutlu sona ulaştığını dile getiren Hollandalı oyuncu, “Bir sezonu anımsıyorum. Galatasaray, lider Medipol Başakşehir’in çok gerisindeydi ve şampiyon oldu. Takım inancını kaybetmedi ve şampiyonluğa ulaştı. Aynı ruhla ve inançla sonuna kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Taraftarımız bizimle beraber olsun ve bize inansın. Bu takım bunu tekrar başarabilir” diye konuştu.
Son olarak Babel, hakemlerle ilgili olarak da şunları söyledi;

“Hakemler her zaman konuşuluyor. Bu konuya girmem doğru olmaz. Eğer dürüst bir şekilde fikirlerimi söylersem ceza alabilirim.”