Rulo Hışır Poşet nasıl üretilir?

Yayın tarihi: 6 Kasım 2019 Çarşamba 1:21 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2019 Çarşamba 4:21 pm

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan plastik poşetler, satın aldığımız ürünlerin kolay ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Öyle ki istatistiklere göre Türkiye’de yıllık 30-35 milyar dolayında plastik poşet kullanılıyor.

Bu poşetlerin büyük bir çoğunluğunu da hışır & atlet poşet adı verilen poşetler oluşturuyor. Kullanım alanı ve ihtiyaçlara bağlı olarak, farklı ebat ve ağırlıklarda üretilebilen hışır poşetler, çoğunlukla market, manav ve unlu mamuller satan işletmeler tarafından tercih ediliyor.

İhtiyaçlar doğrultusunda en çok üretilen poşet çeşidi olan hışır poşetler, baskılı ya da baskısız olarak tasarlanabiliyor. Kullanıldığı her sektör için hem işlevsel hem de en ekonomik çözüm olan rulo hışır poşetlerin hammaddeleri, ihtiyaç duyulduğu alana bağlı olarak farklılık gösterir. Diğer poşet çeşitlerine göre daha ince plastikten üretilen hışır poşetler, bu özelliği ile birim kilogramda yüksek adetli poşet üretimine imkân verir.

Kilo ya da koli şeklinde sipariş verilebilen hışır poşetler, mini, küçük, orta, büyük ve battal boy gibi farklı alternatiflere sahiptir. Bu anlamda ihtiyaç duyulan sektörün ve müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak özellikte üretim yapılabilir. En-boy ölçüleri, renk, baskı çeşidi ve kaç renk baskı yapılacağı belirlenen hışır poşetlerin üretim sürecinde, körüklü ya da körüksüz, atlet, el geçme, yumuşak saplı ve benzeri şekilde olup olmayacağı da önemli rol oynar. Öncelikle şekil ve ölçüleri, ardından kaç renk baskı olacağı karar verilen hışır poşetlerin grafik tasarımı yapılır ve firmanın tercih ettiği baskı klişesi hazırlanır.

Hışır poşetlerde aranılan en önemli özelliklerden birisi de sağlamlığıdır. Sağlam ve ihtiyaçlara cevap verebilen hışır poşetler bu sayede tek sefer değil birçok defa kullanılabilir.

Rulo Hışır Poşet Kullanım Alanları

Hışır poşetler ister market ister manav alışverişlerinde her türlü ürünü taşımak, ayrıştırmak ve saklamak için kullanılabilir.

İçerisine koyulacak ürünün büyüklüğüne ve ağırlığına uygun olarak üretilen bu poşetler, aynı zamanda işletmeler açısından bir reklam mecrası olarak da değerlendirilebilir. Markanın ya da işletmenin tercihine bağlı olarak üretilebilen baskılı hışır poşetler, müşteriler aracılığı ile taşındığı her yerde isim, amblem ve logo gibi marka bilgilerini içerdiği için bilinirliğe de katkı sağlar.

Mağazalar açısından ürünlerini müşterilerine sundukları plastik poşetlerin görselliğinin yanı sıra sağlamlığı ve kolay taşınabilirliği de oldukça önem taşır.

Hışır Poşet Fiyatları

Hışır poşet fiyatları, adet, baskı çeşidi ve boyutlara göre farklılık gösterir. Müşterilerin kaç adet, hangi ebatta ve baskı yapılacak renk ya da logo seçimi tercihleri doğrultusunda üretim yapılır.

Ambalaj Store, hışır poşetleri müşterilerine kilo ya da koli seçenekleriyle sunuyor. Müşterilerimiz bir paketinde 10 kg olan ya da bir koli içinde 10 paket bulunan hışır poşetleri tercih edebilirken, deneme amaçlı olarak bir paket de satın alabilirler. Böylece ürünlerin kalitesini test etme imkânı bulan müşterilerimiz, beklentilerini karşılayacak ürünlerden bir koli ya da daha fazla sipariş verebilirler.

Ambalaj Store, toptan hışır poşet siparişlerinde özel indirimler uygularken, müşterilerine farklı kampanyalar da sunuyor. Hışır poşet kg fiyatlarını, en ucuz hışır poşet fiyatlarını öğrenmek ve sipariş vermek isteyen işletmeler, Ambalaj Store’un müşteri temsilcisine ulaşabilirler.

Ambalaj Store Farkıyla

Ambalaj Store, 2016 yılından bu yana aynı çatı altına girdiği Ambalaj Dünyası markası ile ”Ambalaj Toptancınız” sloganıyla hizmet veriyor. Ambalaj Store, kullanım sırasında kopma, yırtılma ya da baskı, boya izi çıkartma gibi sorunlarla asla karşılaşmayacakları ürünleriyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı garanti eder.

Ambalaj Store’un hışır poşet ürün portföyünde farklı ebat ve adetlerden kilo ya da rulodan oluşan birçok farklı sipariş seçeneği yer alıyor. Kirli beyaz atlet poşet, hışır atlet poşet, rulo hışır poşet çeşitleri; manav, unlu mamuller, lüks, baskılı ya da baskısız seçenekleriyle küçük, orta, jumbo ve battal boylarda satın alınabilir.

Baskısız poşetler kg bazında müşterilere sunulurken, manav ile unlu mamul gibi noktalar için tasarlanan baskılı poşetler rulo şeklinde adetli olarak tercih edilebilir. Koli şeklinde sunulan ürünün içerisinde 10 adet rulo yer alırken, her bir ruloda 170 adette poşet bulunur.

Müşteriler, Ambalaj Store’un tüm ürünlerinin kendilerine ait ürün sayfalarında ebatlar, kalınlık ve ağrılık gibi diğer teknik özelliklerin yanı sıra, ürün koli fiyatı, kolinin içinde bulunan ürün miktarı (adet-metre vb.) gibi bilgilere ulaşabilirler.