RTÜK utangaç bir açıklama yaptı! Esra Erol tepki gösterdi

Yayın tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 10:53 am - Güncelleme: 29 Eylül 2020 Salı 11:23 am

Komşusundan hamile kalan ve çocuğun babası açıklanınca sevinç gösterisi yapan Esra Karakuş olayı sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. RTÜK’ün konu hakkında sadece ‘takip ediyoruz’ açıklamasına  Esra Erol tepki gösterdi.

Esra Erol’da bu yıl 4. sezonuyla yandaş ATV ekranlarında program sunuyor. Ancak bir kaç gündür programda ekranlara yanısyan çarpık ilişkiler çok konuşuldu.

Esra Erol’un canlı yayında açıkladığı DNA testine göre komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan evli kadının hikayesi sosyal medyada tepkiye yol açtı.

RTÜK SADECE TAKİP ETTİĞİNİ DUYURDU

Gerici Akit gazetesi başta olmak üzere hükümete yakın bazı çevreler de ATV’ye ve Esra Erol’a tepki gösterdi. Tepkiler üzerine RTÜK açıklama yaparak Esra Erol’da yaşananları takip ettiklerini duyurdu.

Bunlar olurken tartışmaların odağındaki isim Esra Erol canlı yayında olan bitene isyan etti.

Esra Erol, kendisine ve 4. sezonda ekranda olan programına haksızlık yapıldığını, bazı çevrelerin kendisi üzerinden farklı hedefleri olduğunu, 3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini söyledi.

Kocası ve çocuğunun gerçek babasıyla birlikte fotoğraf çektirmiş

RTÜK NE DEMİŞTİ?

RTÜK, çok sayıda şikayet alan Esra Erol’un programına hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır” denildi.

RTÜK’ten Esra Erol’un tepki çeken programına inceleme