Ronaldo’nun sevgilisine her ay ödediği para dudak uçuklattı

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 12:43 am - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 12:43 am

Manchester United’ın dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’e aylık ne kadar ödediği belli oldu. İspanyol basını Ronaldo’nun sevgilisine ödediği aylık ücreti 100 bin Euro olarak açıkladı.

Cristiano Ronaldo sevgilisi Georgina Rodriguez ile bir süredir beraber yaşıyor. Futbolu kadar özel hayatı da gündem olan Ronaldo’nun sevgilisi ile arasında geçenler sık sık magazin dünyasında haber olmayı başarıyor. İspanyol gazetesi Marca, Portekizli yıldız Ronaldo’nun Rodriguez’e aylık ödediği miktarı açıkladı.

Çıkan habere göre Ronaldo çocuklarına baktığı gerekçesi ile sevgilisi Rodriguez’e 100 bin Euro ödeme yapıyor. Georgina Rodriguez modelliğin yanı sıra influencer’lık da yapıyor. Netflix geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldızın, “Ben, Georgina” isimli belgeselini yayınlamıştı.

Sezon başında Manchester United’a dönen Cristiano Ronaldo, İngiltere’de en çok kazanan futbolcular arasında. Portekizli yıldız haftalık 375 bin Pound yıllık ise 20 milyon Pound kazanıyor.

Cristiano Ronaldo futbolculuğun yanı sıra oteli, adası ve giyim markası bulunuyor. Ronaldo ayrıca saç ekim merkezi ile de ortaklık kurdu.

CZN Burak ile Cristiano Ronaldo ortak oldu