Ronaldo’lu Juventus, Lyon’da yıkıldı! City tur kapısını araladı… Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları…

Yayın tarihi: 27 Şubat 2020 Perşembe 7:07 am - Güncelleme: 27 Şubat 2020 Perşembe 7:13 am

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı Real Madrid, Manchester City ve Olympique Lyon, Juventus maçlarıyla devam etti. Gecenin merakla beklenen maçında, Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olan Manchester City, 90 dakikanın sonunda 2-1’lik skorla galibiyete uzanarak çeyrek final için avantaj elde etti. Gecenin diğer maçında ise, karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamlayan Juventus, deplasmanda Lyon’a 1-0’la boyun eğdi.

Real Madrid: 1 Manchester City: 2

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı iki dev maçla devam etti. Kupanın en önemli favorileri arasında gösterilen Real Madrid, UEFA’dan FFP’yi ihlal ettiği için iki yıl men cezası alan Manchester City’yi ağırladı.

60’ta Real Madrid, Isco ile öne geçerken 78’de Gabriel Jesus skoru eşitledi, 83’te beyaz noktadan De Bruyne takımını 2-1 öne geçirdi. 86’da ise Sergio Ramos kırmızı kartla oyundan atıldı. 17 Mart’ta oynanacak rövanş öncesi City önemli bir avantaj elde etti.

Olympique Lyon: 1 Juventus: 0

Son 16’nın bir diğer kritik maçında ise Fransa’da Olympique Lyon, sahada Cristiano Ronaldo’nun önderliğiyle Devler Ligi’nde zaferi hedefleyen Juventus’u konuk etti. Juventus karşılaşmayı isabetli şut atamadan tamamlarken 31’de Tousart’ın golüyle ev sahibi Olympique Lyon eşleşmede önemli bir avantaj kazandı.

Rövanş karşılaşması 17 Mart’ta Juventus’un sahasında oynanacak.