Ronaldo Youtube kanalı açtı! Bir günde milyonlarca aboneye rekor kırarak ulaştı

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 11:05 am - Güncelleme: 22 Ağustos 2024 Perşembe 11:06 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo‘nun YouTube kanalı bir milyon aboneye en hızlı ulaşan kanal olarak rekor kırdı. Ronaldo’nun Youtube kanalına 1 günde 15 milyon kişi abone oldu.

Portekizli Cristiano Ronaldo, YouTube kanalının tanıtımını yaptı ve ilk 90 dakika içinde bir milyondan fazla abone kaydoldu. Saatler içerisinde milyonlara ulaşan ünlü futbolcu 1 gün içerisinde 15 milyona boneye ulaşarak rekor kırdı.

Futbolculuk kariyerini Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr’da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kanalına “UR Cristiano” ismini verdi. Youtube kanalın “Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın” mesajıyla duyuran Ronaldo, gönderisinin altına YouTube hesabının da linkini de ekledi.

Ronaldo; kanalında futbolun yanı sıra aile, sağlık, beslenme gibi konularda da video çekeceğini açıkladı. Ünlü futbolcunun kanalında şimdiden 18 adet video bulunuyor. Abone sayısı ise an itibarıyla 15 milyonu aşarak hızla yükselmeye devam ediyor.

1 GÜNDE GOLD PLAKET

15 milyon aboneye ulaşan Ronaldo’ya Youtube tarafından gold plaket verildi. Ronaldo kazandığı plaketi ailesiyle paylaştı. O anları da Youtube kanalına yükleyen ünlü futbolcu milyonlarca izlenme yakaladı.

INSTAGRAM’DA 636 MİLYON TAKİPÇİ

Ronaldo’nun X platformunda 112,5 milyon, Facebook’ta 170 milyon, Instagram’da ise 636 milyon takipçisi bulunuyor. Cristiano Ronaldo, sosyal medyada en çok takip edilen kişi (çeşitli platformlarda 917 milyon takipçi) ve birçok kişi tarafından tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor.

Galatasaray turu İstanbul’a bıraktı

 

Kaynak: HABER MERKEZİ