Ronaldo yaptığı paylaşımla Messi’yi yerin dibine gömdü

Yayın tarihi: 3 Aralık 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 2 Aralık 2021 Perşembe 6:15 pm

 Sosyal medya bu olayı konuşuyor. Bildiğiniz gibi Lionel Messi Ballon d’Or ödülünün bir kez daha sahibi oldu. Bu ödülü toplamda 7. kez kazanma başarısı gösteren Arjantinli yıldıza cevap ise ezeli rakibinden geldi.

En büyük rakibinin bir kez daha en iyi olması üzerine Cristiano Ronaldo, bir paylaşıma yaptığı yorum ile gündem oldu.

Hali hazırda Cristiano Ronaldo’nun 5 kez Ballon d’Or ödülünü kazandığı biliniyor. Rakibi Messi’nin ise elinde 7 ödülü var. Futbolun en iyisi kim sorusunun yanıtı ise kişiden kişiye göre değişiyor. Kimileri Ronaldo’yu gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olarak görürken, kimisiyse bu konumu Messi’nin hak ettiğini savunuyor.

Messi

Lionel Messi’nin ödülü almasının ardından bir hesap Arjantinli süper yıldızın Ballon d’Or’u hak etmediğini ve büyük maçlarda hayalet gibi gezindiği paylaşımında bulundu. Cristiano Ronaldo ise beklenmedik şekilde bu paylaşıma yanıt verdi. 36 yaşındaki Portekizli, gönderinin altına “Gerçekler” yorumunda bulundu. Bu ifadenin ardından sosyal medya ise adeta yıkıldı. Bazı kişiler Ronaldo’nun haklı olduğunu söylerken, bazıları ise onun Messi’yi kıskandığından dolayı bu yorumu yaptığını ileri sürdü.

Yenilenebilir enerjide Türkiye atağı!