Ronaldo ile fotoğraf çekilen Türk çocuk 10 numaraymış!

Yayın tarihi: 24 Haziran 2024 Pazartesi 12:52 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2024 Pazartesi 3:15 pm

Türkiye – Portekiz maçında tribünden sahaya atlayarak Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilen çocuk Türk çıktı. Babasına ‘tuvalete gidiyorum’ deyip sahaya atlayan Bertuğ Uluğ’un Alman kulüp KSV Hessen Kassel’in U11 takımında oynadığı belirtildi.

Türkiye’nin 3-0 kaybettiği Portekiz mücadelesinde sahaya atlayarak Ronaldo ile fotoğraf çekilen çocuğun Türk olduğu adının ise Bertuğ Uluğ ortaya çıktı. Karşılaşma öncesinde arkadaşlarıyla iddiaya giren Berat, bu konuda babası Çetin Uluğ’a da bir şey demedi. Sadece, “Tuvalete gidiyorum” diyerek yanından ayrılarak sahadan ayrıldı. Baba Uluğ, “Onu bir anda yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı” diyerek yaşanan durumu aktardı.

“TİŞÖRTE BASTIRIP SAKLAYACAĞIM”

Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel’in U11 takımının 10 numarası olan Berat ise, “Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bunu bir tişörte bastıracağım ve odamda saklayacağım” diye konuştu. Minik futbolcunun, Alman ekibindeki antrenörü de bir Türk; Turgay Gölbaşı… Ronaldo ile çektiği fotoğrafı paylaşan Berat, kendisi ile ilgili haberleri de sosyal medyasına koydu.

Kaynak: TELE1