ROK’tan Peker’in iddialarına yanıt: Alakam yok

Yayın tarihi: 6 Haziran 2021 Pazar 11:59 am - Güncelleme: 6 Haziran 2021 Pazar 11:59 am

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Rasim Ozan Kütahyalı’nın firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kalan ekipte olduğunu söyledi. Kütahyalı iddialara “Alakam yok” yanıtı verdi.

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sedat Peker’in iddialarına yönelik “Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. Sezgin Baran Korkmaz’ın misafiri değildim. Sezgin Baran Korkmaz ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi.” yanıtını verdi.

Kütahyalı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sedat Peker geçen hafta pazar günü Cüneyt Özdemir yayınında rekor kısalıkta olan 9 saniyelik canlı bağlantıma karşı, kendisi de bugünkü videosunda 9 saniye benim ismimi geçirmiş Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi.” ifadesini kullandı.

Sedat Peker videosunda son kitap: Münih’e Kadar 6 Mezar

Sedat Peker dizisinde 9. bölüm: İşte Peker’in son videosundaki iddialar