ROG Zephyrus Duo 15 SE tanıtıldı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 18 Ocak 2021 Pazartesi 3:34 pm

Asus CES 2021 kapsamında tanıttığı ürünlerle büyük  beğeni topladı. Bu ürünlerden birisi de ROG Zephyrus Duo 15 SE modeliydi.

ASUS Republic of Gamers (ROG) bugün, çift ekranlı dizüstü oyun bilgisayarının özel bir sürümü olan Zephyrus Duo 15 SE‘yi duyurdu. Yeni Zephyrus Duo 15 SE, yeni nesil AMD Ryzen ™ 9 5900HX CPU ve NVIDIA GeForce RTX ™ 3080 GPU ile birleştiriliyor. Yenilikçi AAS Plus soğutma sistemi, 165 W’a kadar birleşik işlemci gücünü dağıtmaya yardımcı olan yeniden tasarlanmış fan özelliğine sahiptir. 300 Hz’lik bir alternatif e-spor seviyesinde hız sunarken, yüksek kaliteli 4K 120Hz panel, hem oyun hem de yaratıcı çalışma için görselleri ödün vermeksizin görüntüler. RAID depolama, çift SSD’leri doğrudan CPU’ya bağlayarak iş/zaman oranını neredeyse iki katına çıkarır.

ROG Zephyrus Duo 15 SE

Bir diğer ekranı ekleyerek, ultra ince form faktöründe benzersiz bir deneyim sunar. Her milimetre boşluk ve gram ağırlık dikkate alınmalıdır ve ikinci ekranın dokunmatik veya kalemle kullanımı için kullanışlı ve uygun olacak şekilde büyük olması gerekir. ASUS, orijinal ZenBook Pro Duo ile bu tür ekrana öncülük etti ve ROG onu bir sonraki seviyeye taşıdı.

ROG Zephyrus Duo 15 SE, aynı zamanda soğutma sistemi için hava akışını iyileştiren büyük bir giriş açarken, aynı ScreenPad Plus ikinci ekranı, konforu ve kullanışlılığı artıran yükselen bir platforma yerleştirir. Dizüstü bilgisayar açıldığında, ROG ScreenPad Plus kolay görüntüleme ve dokunmatik ekran etkileşimi için 13 ° açıyla yükselir. Bu hareket oldukça akıcı gerçekleşir ve ekranların yükselişi ile çakışmayacak şekilde ayarlanan özel bir menteşe ile dikkatlice düzenlenmiştir.

Oyuncular, sohbetleri ve yayın araçlarını kontrolleri altında tutarken, ana ekranda oyunu oynayarak daha mükemmel bir deneyim yaşayabilirler. İçerik oluşturucular, araç çubuklarını, zaman çizelgelerini ve referans materyallerini ikinci ekranda tutarak ana ekranda dağınıklık olmadan diledikleri yerde çalışabilirler. Diğer çoklu görev türleri de masaüstünün bu uzantısından yararlanabilir. Dokunmatik ekran, kullanıcılara elle yazma ve eskiz çizme imkanı sağlayan ASUS Pen active kalemi ile de çalışır.

Sıfır Volkswagen Tiguan fiyatları dudak uçuklatıyor