Robin Hood Erdoğan Uludağ aslında hep göz önündeydi

Yayın tarihi: 13 Şubat 2020 Perşembe 4:27 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 4:35 pm

Türkiye’de birçok gecekondu mahallesine giderek veresiye defterlerini satın alması başta olmak üzere yoksul insanlara birçok yardımda bulunan ve halk arasında ‘Robin Hood‘ ismi verilen kişinin Uludağ Tekstil yönetim kurulu başkanı Erdoğan;Uludağ olduğu öğrenildi. Açıklamanın ardından Erdoğan Uludağ kimdir? Robin Hood kimdir? soruları sorulmaya başlandı.  Erdoğan Uludağ’ın daha önce ismi ortaya çıkmıştı fakat Robin Hood olduğu bilinmiyordu. İşte Rabin Hood Erdoğan Uludağ’ın daha önce yaptığı yardımlar ve Erdoğan;Uludağ kimdir? sorusunun cevabı.

İsmini gece kondu mahallelerinin Robin Hood’u Erdoğan Uludağ daha önce bir çok defa yaptığı yardımlardan dolayı haber olmuştu fakat kendisinin Robin Hood olduğu bilinmiyordu

Robin Hood, kimliğini açıkladı! ‘Kimliğimi Haluk Levent’in isteğiyle açıklıyorum’

İşte Robin Hood Erdoğan Uludağ’ın yaptığı yardımlar:

CEKETİ SATIN ALMIŞTI

Haluk Levent, cinayete kurban giden Tuğba Anlak’ın 6 yaşındaki kızının okul masrafları için, ceketini 74 bin TL’ye iş adamı Erdoğan Uludağ’a sattı.  Haluk Levent Erdoğan Uludağ’ın Tuğba Anlak’ın kızının eğitim masraflarının yüzde 60’ını karşılayan Uludağ için sosyal medyadan teşekkür etti. Geri kalan yüzde 40’lık masraf için de yardım projesi başlatılacağı ifade edildi.

AZRA AKIN’LA CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARI DIŞARI ÇIKARMIŞTI

Oyuncu Azra Akın ile Kadın Tutukevi’ne ziyarette bulundu. Anneleriyle beraber demir parmaklıklar arkasında yaşayan 40 çocuğu özel izinle bir günlüğüne dışarı çıkaran Erdoğan Uludağ ve Azra Akın miniklerin açık havada keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

Cezaevlerinde kalan çocukları dışarı çıkaran Azra Akın’a Arzum Onan’dan destek

AYŞE HATUN ÖNAL’LA ORTAK PROJE

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal İşadamı Erdoğan Uludağ ile ortak bir proje başlattı. Proje kapsamında 22 öğrenciye burs verildi.

DOĞA OĞUZ’UN MASRAFLARINI KARŞILADI

Haluk Levent’in başkanlık yaptığı yardımlaşma kurumu Ahbap’ın Muğla resmi sayfasında “Başkanım yönlendirmeniz üzerine ziyaret ettiğimiz Doğa’nın tüm medikal ihtiyaçları tamamen karşılandı. Sponsorumuz Erdoğan U.’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanılmıştı. Açıklamada geçen Erdoğan U. ‘nun Robin Hood Erdoğan Uludağ olduğu anlaşıldı.

ERDOĞAN ULUDAĞ KİMDİR?

Uludağ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve CAGSİAD Yönetim Kurulu Üyesi.

Türkiye, geçen yıldan bu yana dikkat çeken gizemli bir hayırseveri konuşuyor. İstanbul’da Hasköy, Şahintepesi ve Tuzla Mimar Sinan mahallelerindeki gecekondularda oturan dar gelirli ailelere içerisinde bin TL bulunan zarfları dağıtan yardımsever için Robin Hood benzetmesi yapıldı. Kimliğini gizleyen ve çoğu zaman çalışanları aracılığıyla yardım dağıtan gizemli kişinin kim olduğu merak uyandırırken, yapılan yardımlar ise hız kesmeden devam etti.