Robert Pattinson’lu The Batman filminin çekimleri başlıyor

Yayın tarihi: 7 Ocak 2020 Salı 2:31 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2020 Salı 2:31 pm

Robert Pattinson’un başrolünde yer aldığı The Batman filminin çekimleri başlıyor. İşte filmin vizyon tarihi ve konu hakkındaki diğer detaylar.

DC sinematik evren söz konusu olduğunda Marvel kadar başarılı bir çizgiye sahip değil. Malum Marvel 2019’da vizyona giren filmleriyle hatırı sayılır gelirlere imza atmıştı. Hatta Avengers Endgame 2.7 milyar doları aşan hasılatıyla rekora imza atarak tüm zamanların en çok gelir elde eden filmi olmayı başarmıştı.

DC tarafına baktığımızda ise bu kadar başarılı bir tabloyla karşılaşmıyoruz. Hatırlanacağı üzere DC sonradan girdiği sinematik evren konusunda biraz aceleci davranmış ve hikaye zemini tam anlamda oturmadan Justice League filmini vizyona sokmuştu. Nitekim sonuç hüsran oldu.

Bu aşamadan sonra farklı bir strateji izlemeye karar veren DC cephesi solo filmlerle yola devam kararı aldı. Aquaman ile şansını deneyen DC 1 milyar doları aşan hasılata ulaştı. Ayrıca 50 milyon dolar gibi mütevazi bir bütçeyle çekilen Joker filminin de 1 milyar dolar hasılatı aşması DC cephesinde iştahları kabarttı.

Bu gazla Yeni Batman filmi için çalışmalara hız veren DC çekimlerin de hızlı bir şekilde başlayacağını açıklamıştı. Nitekim gelen son bilgilerde çekimlerin hafta içerisinde başlayacağı belirtildi.

Dip not olarak hatırlatalım. Planlanan tarihe göre The Batman filmi 25 Haziran 2021’de vizyona girecek. Yani filmin izleyiciyle buluşmasına henüz 1.5 sene var.

Oppo A9 2020’nin oyun çalıştırma performansı nasıl?