Hadise’den Rıza Sarraf tepkisi: Hesabını soracağım

Yayın tarihi: 17 Nisan 2021 Cumartesi 8:37 am - Güncelleme: 18 Nisan 2021 Pazar 10:37 am

Ebru Gündeş, “Başka kadınlarla ilişkisi var” diyerek eşi Rıza Sarraf’a boşanma davası açtı. Sarraf’ın aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş’in yakın arkadaşı Hadise olduğu ileri sürülünce açıklama geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Hadise, “Ramazan gününde bana bunu yaşatanlardan hesabını soracağım” dedi.

Ebru Gündeş’in 11 yıldır evli olduğu Rıza Sarraf’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Gündeş, Rıza Sarraf’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

MIAMI’DE BULUŞTULAR İDDİASI

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre Hadise ile Rıza Sarraf, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu iddialar arasında. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi. Şarkıcının Avrupa aktarmalı Miami’ye uçtuğu, Türk vatandaşları tarafından görüntülenmemek için büyük bir özen gösterdiği konuşuluyor.

Hadise ile Rıza Sarraf’ın Miami’de birçok kez bir araya geldiği iddia edildi. Türk vatandaşlara görünmemek için Avrupa aktarmalı olarak Miami’ye giden Hadise’nin Zarrab ile birlikte olduğu anlarda da görüntü vermemek için yoğun çaba sarf ettiği konuşuluyor.

NEW YORK’TA GÖRÜNTÜLENDİ

Rıza Sarraf, Eylül 2018’de New York’ta bir restoranda bir kadınla görüntülenmişti. O kadın, Ebru Gündeş fanı ve bir dönem yakın arkadaşı olan Ayşegül Akgün’dü. Gündeş, dava dilekçesinde ‘başka kadınlarla ilişkisi var’ diyerek Zarrab’ın bu fotoğrafını da dilekçeye ekledi.

HADİSE’DEN YALANLAMA: HESABINI SORACAĞIM!

Söz konusu haberlere Hadise’den sert bir yalanlama geldi. Çok sert bir açıklama yapan Hadise, yasal hakkını kullanacağını duyurdu. Hakkında çıkan haberi ‘iftira’ olarak tanımlayan Hadise’nin yaptığı açıklama şöyle:

“Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanların hesabını soracağım. Saygılarımla.”

“Peri masalı bitti” Ebru Gündeş’ten Reza Zarrab’a boşanma davası