Gece acı haberler peş peşe geldi! İkizlerden geriye bu fotoğraf kaldı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2020 Salı 7:47 am - Güncelleme: 3 Kasım 2020 Salı 9:14 am

6,9’luk depremin vurduğu İzmir’de enkaz altında kalan yurttaşlardan 7’sinin daha cansız bedeni çıkartıldı. Rıza Bey Aparatmanı enkazında hayatını kaybeden ikizlerden geriye sadece birlikte çektirdikleri fotoğrafları kaldı. Rıza Bey Apartmanında bulunan diş hekimi kliniğinden ise 2 kadının cansız bedenleri çıkartıldı.

24 kişinin hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı’nda ikiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz’ün (16) cansız bedenine ulaşıldı.

Aynı apartmanın enkazından daha önce 24 kişinin daha cansız bedenine ulaşılmıştı.

Enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden  Çınar ve Sayla kardeşlerden geriye fotoğrafları kaldı. İkizlerden Çınar’ın pilot, Sayla ise doktor olmak istiyordu.

Rıza Bey Apartmanı’ndaki ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı

YILMAZ ERBEK APARTMANI’NDA 3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARTILDI

İzmir’de merkez üssü Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki deprem sonucunda Bayraklı ilçesinde bulunan Yılmaz Erbek Apartmanı, ilk iki katının çökmesiyle yan yattı.

Bir süre vinç desteğiyle ayakta tutulan binanın üst katlarının ekiplerce kontrollü şekilde yıkılmasının ardından, dün akşam saatlerinden bu yana arama kurtarma çalışmaları yeniden başlatıldı.

Ekipler sabah saatlerinde binanın enkazından 3 kişinin cansız bedenini çıkardı. Ambulansa konulan cenazeler, kimlik tespiti için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Rıza Bey Apartmanı’ndaki Diş hekimliğinden 2 kadının cansız bedeni çıkartıldı

GECE BOYUNCA 7 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI
Bu arada dün akşam saatlerinde yeniden arama kurtarma çalışmasının başlatıldığı Yılmaz Erbek Apartmanı’nda enkazından çıkarılan ceset sayısı 7’ye ulaştı. Ekipler, arama kurtarma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

RIZA BEY APARTMANI’NDAN 1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARTILDI

İZMİR’deki enkazlarda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, Rızabey apartmanından bir kadın cesedi çıkartıldı.

İzmir’de deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları sürerken, Rızabey apartmanında bir kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Saat 04.15’te yapılan çalışmalar sonucunda, talihsiz kadının cansız bedeni moloz yığınlarının altından çıkartıldı.