Rıza Çalımbay, Galatasaray’dan özür diledi

Yayın tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 1:41 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı 1:41 pm

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında takımına galibiyeti getiren gol ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında galibiyeti getiren gol ile ilgili yaptığı açıklamada “Selçuk ve Necati Hoca’ya, ‘Özür diliyorum’ dedim” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımına galibiyeti getiren gol ile ilgili beIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Luyindama çarpıştıktan sonra sakatlanan Muslera’nın kaleye dönemediği pozisyon sonrası Fajr’ın attığı gol için özür dilediğini belirten Rıza Çalımbay, “Selçuk ve Necati Hoca’ya, ‘Özür diliyorum’ dedim. Bizim oyuncumuz olayın farkında değildi. Öyle bir pozisyonda gol olduğu için Muslera’ya üzüldüm. Luyindama ile kötü çarpışmışlar. Öyle bir gol olmasını istemezdik ama maalesef öyle gerçekleşti. Beşiktaş maçındaki gibi bir olay olsaydı, kesinlikle kabul etmezdim. Böyle bir golle galip geldiğimiz için üzüldüm” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ı yenen Sivasspor’dan tepki çeken paylaşım