Ripple tartışmaları imza kampanyasına dönüştü

Yayın tarihi: 4 Ocak 2021 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 3 Ocak 2021 Pazar 11:03 am

Uzun bir süredir Ripple tartışmaları devam ediyor. Yatırımcıların bir bölümü bu para biriminin yükselmesi gerektiğini düşünürken kimileri tam tersi fikre sahip.

Ripple tartışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2020 yılında kafaları fazlasıyla karıştıran bu kripto para birimi inceleme konusu oldu. Hatırlayacağınız üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Ripple ile ilgili çarpıcı bir soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturmalar sonucunda XRP hacmi 110 milyon seviyelerine kadar düştü. Daha önceden 250 milyonu bulduğu bile görülmüştü. Böylesine yüksek hacimli bir kripto para ilk defa SEC tarafından ağır darbe yedi.

Birçok kişi bu kripto para ile ilgili tartışmalara devam ederken imza kampanyası da başlatıldı. Eğer başlatılan bu imza kampanyası 100 bin sınırını aşmayı başarırsa Beyaz Saray tarafından cevap alacak.

Ripple

Bitcoin gibi kripto paralar genellikle çok yüksek güven verebiliyor. Bu nedenle fiyatı şu anda 30 bin doların üzerinde fakat Ripple gibi kripto para birimleri ne yazık ki yeteri kadar güven oluşturmadığı için durumdan hemen etkilenebiliyor. Son dönemlerde Ripple ile ilgili olumsuz kararlar onun dibe doğru çekilmesine neden oldu.

Ripple yeniden yükselişe geçebilir

Hem yapılan açıklamalara hem de birçok kişinin bu kripto para birimine destek vermesi Ripple fiyatlarında artışa neden olabilir. Elbette bunun için öncelikli olarak hacim artışı yaşanması gerekiyor.

Ripple ile ilgili analistlerin görüşleri ise davayı kazanacağı yönünde. Şirket eğer davayı kazanamazsa ve baskılar artarsa başka bir ülkeye taşınmak istediklerini bile söyledi. Peki sizin bu tartışmalı kripto para birimleri ile ilgili tahminleriniz neler?