Rezalet! Süper Kupa finalinin yerini TFF’den önce AKP’li başkan açıkladı

Yayın tarihi: 20 Şubat 2024 Salı 11:05 am - Güncelleme: 20 Şubat 2024 Salı 11:28 am

TFF’nin açıklaması beklenirken Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Galatasaray ve Fenerbahçe‘nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının Şanlıurfa’da oynanacağını duyurdu.

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan krizin ardından ertelenen Süper Kupa maçının oynanıp oynanmayacağı belirsizliğini sürdürürken Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının nerede yapılacağı belli oldu.

AKP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Süper Kupa maçının Şanlıurfa’da oynanacağını duyurdu.

“ŞANLIURFA’YA HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çadırcı, “Süper Kupa maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Maçın 3 Nisan’da oynanması beklenirken, resmi duyuruyu Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapması bekleniyor.

İDDİALAR YALANLANMIŞTI

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 19 Şubat’ta Süper Kupa maçı için bir açıklama yapmıştı. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Süper Kupa iptal edildi” iddiaları doğru değildir.

29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Süper Kupa Finali’nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır.

Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz.”

Fenerbahçe’den Süper Kupa finali açıklaması: CİMER’in yanıtı paylaşıldı

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

Kaynak: TELE1