Reytinglere yenilen İbo Show’u hiçbir kanal kabul etmedi

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 11:44 am - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 11:44 am

İbo Show artık İbrahim Tatlıses’in kendi televizyon kanalı Tatlıses TV’de yayınlanacak. Haberi izleyicilere İbrahim Tatlıses’in kendisi verirken, bu kararın alınmasında en büyük neden reytinglerin düşüşüne bağlandı.1.5 yıldır yayından kaldırılan programı hiç bir televizyon kanalı kabul etmedi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yeni sezonda Tatlıses TV’de yayınlanacağını duyurdu. Stüdyo hazırlıklarının sürdüğünü belirten Tatlıses 2 ay içerisinde izleyicileri ile buluşacağı söyledi.

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Her kanalda dizi dizi sıraya girdik İboshow tatlıses tv ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!”dedi.
OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın edindiği bilgiye göre Başta Star TV olmak üzere bir çok televizyon kanalı reytingler yüzünden İbo Show’u gündemine almadı. Eski izlenme oranlarını yakalayamayan programda hep aynı sanatçıların çıkması izlenme oranlarını düşürmüştü.

İbo Show yayından kaldırıldı