Reyting uğruna 18 yaşındaki genç kadını ifşa ettiler

Yayın tarihi: 29 Ocak 2022 Cumartesi 9:29 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2022 Cumartesi 10:08 pm

ATV’de yayınlanan bir programda 18 yaşındaki genç bir kadın yüzünü göstermek istemeyince Esra Erol genç kadını azarladı. Sosyal medyaya düşen görüntüler kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı.

Esra Erol’un 40 yaşında evli bir erkek ile ilişki yaşayan 18 yaşındaki genç bir kadını canlı yayına çıkararak azarladığı görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Genç kadını yaptıkları yüzünden suçlayan Erol, yayına çıkmak istemeyen kadına kzıdığı sırada, “Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin” ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki evli Kadir Akkoyun ile birliktelik yaşadığı öğrenilen genç bir kadın Esra Erol’un stüdyosuna geldi. Genç kadın yüzünü göstermek istemeyince Esra Erol canlı yayında genç kadını azarladı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Esra Erol, “Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin. Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?’ ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki birçok insan 18 yaşındaki genç bir kızı canlı yayında rencide ettiği, psikolojik şiddet uyguladığı için Esra Erol’a tepki gösterdi. İşte tepkilerden bazıları:

Aleyna Tilki: Şimdi bu ceza almayacak mı?