Reyting oyunu tekrar etti

Yayın tarihi: 12 Ocak 2022 Çarşamba 1:29 am - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 8:59 am

Avukat Ersan Şen ile Cem Küçük dün akşam da aynı sahneyi yaşattı. Her hafta canlı yayında tartışan ikili dün de sosyal medyanın konuşulanları arasına girdi.

Habertürk kanalında dün programa katılan avukat Ersan Şen FETÖ ile ilgili terörle mücadele kanunu kimler değiştirdi diye sorarak hakim ve savcılara uyarı yaptı. Ersan Şen konuşması sırasında şunları dile getirdi:

“Türk hakimlerine suçlama yöneltiliyor. Fethullah Gülen ile ilgili terörle mücadele kanunu 1’inci ve 7’nci maddelerini kim değiştirdi? Yargıçlar mı değiştirdi? Sonra mahkemeleri suçluyorsunuz. Açık açık ilan ediyorum bana cevap versinler? Hakim ve savcılara sesleniyorum; siyasetin aleti olmayın, onlar istedi diye yapmayın, hukuk kanunu kitabı işletin. Arkadaşlar yanlış iş yapmayın. Çünkü yarın bunların tüm yükü sizin üzerinizde olacak. Hepsine söylüyorum arkanızdayız, yanınızdayız. Burası bir hukuk devleti istediğin gibi kanunu öyle eğip böyle bükemezsin. Burası bir polis devleti değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişi demokrasi kadar hukuktan geçer çünkü hukukun olmadığı bir yerde demokrasi asla olmaz”

PROGRAMIN ÖNÜNE GEÇİYORLAR

Habertürk TV’de de son iki ayda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Hep aynı isimlerin katıldığı tartışma programlarında sürekli hukukçu Ersan Şen ile Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ü karşı karşıya oturtmaya başladı. İki ismin tartışmalarının ilgi çektiğini gören televizyon, son iki ayda birçok kez program yapmalarını sağladı. Programda konuşulanların yanı sıra Cem Küçük ve Ersan Şen’in sözleri gündemde kalıyor.

Ersan Şen ile Cem Küçük arasında bu kez de kim daha çok ‘kesildi’ tartışması!