Restoranda köpek saldırısı! Çin Aslanı ünlü şarkıcının kulağını kopardı

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 10:00 am - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 10:00 am

Ünlü sanatçı ve organizatör Ali Kal, İstanbul Beyoğlu’nda gittiği restoranda siparişini beklerken, işletme sahibinin Çin Aslanı köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu kulağı kopan Ali Kal, şikayetçi oldu.

Ünlü sanatçı ve organizatör Ali Kal, 13 Haziran’da İstanbul Beyoğlu’nda yemek yemek için bir restorana gitti. Ünlü şarkıcı verdiği siparişi beklerken restoran sahibi Mehmet A.’nın Çin Aslanı cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırısı sonucu sağ kulağı kopan şarkıcı, şikayetçi oldu.

Sabah Gazetesi’nde Dilek Yaman Demir’in haberine göre, şarkıcı yakınlardaki özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Yapılan tedavide Kal’ın sağ kulağı koptuğu belirlendi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Ali Kal, aynı mekanda daha önce de bir turistin aynı köpek tarafından saldırıya uğradığını öğrendi. İşletme sahibine giderek durumu konuşmak isteyen sanatçı, Mehmet A.’nın önemsemez tavrıyla birlikte köpeğin zaman zaman bu tarz saldırgan davranışlarda bulunduğunu kabul ettiği sözleri sonrası büyük bir şok yaşadı. Kal, başına gelen bu olay nedeniyle sahnelere ara verdiğini, maddi olarak büyük zarar gördüğünü belirterek şikayetçi oldu.

PSİKOLOJİK OLARAK ZEDELENDİĞİNİ İFADE ETTİ

Kulağının olmaması nedeniyle psikolojik olarak da zedelendiğini ifade eden Kal, kulağının eskisi gibi olmayacağını uzuv kaybı yaşadığını ameliyat olması gerektiğini belirtti.

Eliyle tutmaya çalıştığı yavru köpek balığı parmağını kopardı