Restoranda bebeği yere düşüren garsona yumruklu saldırı…

Yayın tarihi: 18 Aralık 2019 Çarşamba 1:06 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2019 Çarşamba 1:10 pm

Adapazarı’nda yaşanan olayda iddialara göre bir garson kenarına bir bebeğin tutunduğu pusete ayağı çarpınca, bebeğin babası tarafından saldırıya uğradı. Masaların arasından garsona yumruk atarak saldıran bebeğin babası restaurantı birbirine kattı.

Adapazarı’nda, bir restoranda garson olarak çalışan İbrahim A. (17), masaların arasından geçerken bebek sandalyesine çarpınca çocuğun babası ve dedesinin saldırısına uğradı. Restorandan çıkan İbrahim A.?ya ailenin bir yakını olan kadın saldırmaya devam ederken, olay anı restoranın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay 8 Aralık günü Adapazarı Çark Caddesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Restoranın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, restoranda garson olarak çalışan İbrahim A., servis yaptığı sırada masaların arasından geçerken bebek sandalyesine çarptı. Dursun K. garsonun sandalyeye çarpmasıyla masanın yanında yerde bulunan torunun düşmesi üzerine garsona tepki gösterdi. İbrahim A. geri dönerek özür dilerken, bebek sandalyesini düzeltti.

Bu sırada, yere düşen çocuğun babası Erol K. (26), hızla gelerek İbrahim A.’ya saldırdı. İbrahim K. ve babası Dursun K., İbrahim A.?ya saldırırken, araya restoranda bulunan müşteriler ve garsonlar girdi. Aldığı darbelerle canı yanan, elini yüzüne götüren İbrahim A.’ya bu sırada ailenin bir yakını olan kadın saldırmaya devam etti. İbrahim A. restorandan dışarı kaçtı.

Öte yandan babanın garsona saldırdığı anlarda bebeğin hala yerde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Genç garson İ.A.’nın darp sonucu ayağının alçıya alındığı ve 10 günlük iş göremez raporu aldığı ortaya çıktı. Olay sonrası haberi alan garsonun ailesi oğullarını darp eden aileden şikayetçi oldu.