Resident Evil 8 Village ekran görüntüleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2020 Salı 9:30 am - Güncelleme: 14 Aralık 2020 Pazartesi 3:04 pm

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için 2021’de çıkacak olan Resident Evil 8 Village için ilk ekran görüntüleri sızdırıldı.

Resident Evil 8 Village için yeni bir dizi geliştirme ekran görüntüsü ile karşımıza çıktı. Bu ekran görüntüleri, oyunda olacak bir canavarı gösteriyor. Bu canavar Resident Evil 7’den Molded’dan başkası değil.

Bu ekran görüntüleri son Capcom’un uğradığı hack saldırısı sonrasında elde edilen veri sızıntısından geliyor. Bu sızıntından sonra, Capcom’un bu son sızıntılarda bazı değişiklikler yapmaya karar verip vermeyeceğini henüz bilinmiyor.

Resident Evil Village, RE Motorunu kullanacak ve hayatta kalma korku deneyimini yeni zirvelere çıkarma sözü veriyor. Resident Evil 7’den birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye, Ethan ve eşi Mia’nın yeni bir yerde huzur içinde yaşamasıyla başlıyor.

PS5 Xbox Series X’ten daha iyi performansa sahip!

Resident Evil Village’daki birinci şahıs eylemi (FPS), oyuncuların perişan ve paramparça bir Ethan rolünü üstlenmesiyle start alıyor. Ethan, bir zamanlar barışçıl bir köyün başına bela olan gizemli yeni korkuları ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu korkunç yolculuk boyunca oyuncular, acımasız yeni düşmanlarla karşılaştıklarında her nefes için savaşacaklar.

Resident Evil 8 Village

Resident Evil Village, 2021’de piyasaya çıkacak ve bugüne kadarki en uzun RE oyunu olmayı vaat ediyor. Yeni nesildeki SSD sayesinde yükleme sürelerini ortadan kaldıran serinin yeni oyunu, korku ve gerilim konusunda 7. oyundan daha iyi olacak gibi görünüyor.