Renault hayli ilginç bir kampanyaya imza atıyor

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 8:23 pm

Renault Covid aşısı olanlara indirim yapacak. Otomotiv sektöründeki öncü isimlerden biri olan Renault, aşılanma oranının artması için seferberlik ilan etti.

Firmadan yapılan açıklamada Covid-19 aşısı olanlara indirim yapılacağı açıklandı. Firmadan yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi;

Renault, COVID-19 salgınına karşı aşı seferberliğine yeni kampanyasıyla katkı sağlıyor.

Renault’nun tüm binek modellerinde* geçerli olan kampanya kapsamında, en az 2 doz COVID-19 aşısı olan müşterilere özel, +1 yıl garanti (Maxxi Warranty) ürününün satın alınması durumunda araç fiyatında 1.000 TL indirim sunuluyor. Salgın döneminde aşılanma sürecini desteklemeyi hedefleyen özel kampanya, Eylül sonuna kadar Renault yetkili satıcılarında tüketicileri bekliyor.

Renault

Renault’un startını verdiği bu kampanya işe yarayacak mı bunu göreceğiz. Muhtemelen önümüzdeki süreçte farklı kategorilerdeki diğer mağazalarda bu tarz kampanyalar düzenleyebilir.

Şu anda Türkiye’de aşılama oranı git gide artıyor. Özellikle aşı yaptırmayanlara getirilecek olan PCR testi zorunluluğu ile birlikte aşılanma oranının önemli ölçüde artması bekleniyor.

Bu tarz destekleyici kampanyalar da aşılanma oranının artmasında katalizör etkisi yaratacaktır. Aşılanma hızı ne kadar artarsa, normal hayata dönmemiz de o kadar hızlanacaktır.

Pinterest, arama sonuçlarını geliştirecek bir özellik duyurdu işte tüm detaylar