Reis bizi Afrin’e götür” diyen AKP’li başkanın askerliği ‘bedelli’ çıktı

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2019 Cumartesi 5:18 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2019 Cumartesi 5:18 pm

Reis bizi Afrin’e götür” diye  slogan atmış teşkilatına kamuflaj giydirmişti; AKP’li başkan bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı asker üniformalı gençlerle karşılayan Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, bedelli olarak yaptığı askerliğini tamamladı.

TEŞKİLATINA KAMUFLAJ GİYDİRMİŞTİ

Kahraman 2018’deki AKP kongresinde sık sık, “Reis bizi Afrin’e götür” sloganları attırması ile gündeme gelmiş teşkilatına da kamuflaj giydirmişti.

Sözcü’den Uğur Enç’in haberine göre AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı ve Başiskele Belediyesi Meclis Üyesi Emre Kahraman 18 gün süren bedelli askerliğini tamamladı.

VATAN SEVERLİĞİ 18 GÜN SÜRDÜ

Hatay İskenderun’da askerlik görevini yapan Emre Kahraman, “Vatani görevimizi hayırlısı ile tamamladık. Güzel vatanımızı ve kadim milletimizi savunmak üzere silah altında olan genç kardeşlerimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?

Kahraman, 28 Ocak 2018’deki AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı asker üniformalı gençlerle karşılamış, o dönem gerçekleştirilen Afrin barış harekatına sonuna kadar destek verdiklerini dile getirmişti.