Rehin aldıkları kişiye sabaha kadar işkence yapıp videoya çektiler

Yayın tarihi: 11 Şubat 2022 Cuma 1:34 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2022 Cuma 5:02 pm

Bursa’da Y.Ç. ve 2 arkadaşı para meselesi yüzünden tartışma yaşadıkları   E.M.’yi kaçırarak işkence yaptı, tehdit etti. O anları videoya alan şüphelilere operasyon düzenleyen polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde dün akşam saatlerinde Y.Ç., yanındaki 2 arkadaşıyla birlikte aralarında para meselesi bulunan E.M.’yi evine götürdü. Burada, taraflar arasında tartışma çıktı.

Y.Ç. ve arkadaşları, E.M.’nin ellerini kelepçeleyip ağzını bantladı, ayaklarını bağladı. Grup, yere yatırdıkları E.M.’yi tekme ve yumruklarla dövdü.

Bu sırada Y.Ç. belinden çıkardığı tabancayı E.M.’nin ağzına sokup tehdit etti.  Yaşananların ardından şüpheliler, kıyafetlerini çıkardıkları E.M.’ye bir kadın elbisesi giydirdi. Şüpheliler E.M.’ye sabaha kadar yapılan işkence anlarını da cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

4 GÖZALTI

E.M.’nin arkadaşlarının ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Y.Ç.’nin adresini tespit eden ekipler, eve baskın yaptı. E.M. kurtarılırken, Y.Ç. ise polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren polis, daha sonra diğer şüphelilerin Bekir T. ve Gökhan Y. olduğunu belirledi.

Şüphelilerin ifadelerini alan ekipler, Yaşar Ç., Bekir T. ve Gökhan Y.’nin, E.M. gibi M.Ş.’yi de tabancayla tehdit edip, işkence yaptıklarını belirledi. Ekipler, E.M. ile Yaşar Ç.’nin ‘Gamze Ü.’ adındaki aynı kızı sevdiğini ve aralarındaki husumetin bu nedenle başladığını iddia etti.

Harekete geçen ekipler, Bekir T., Gökhan Y. ve Gamze Ü.’yü de gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan şüpheliler, öğleden sonra sağlık kontrolünden geçirildi.