Reha Muhtar’dan olay ses kaydına yanıt! “Kızım ve oğlum yasaklı madde kullanılan evde büyüdüler”

Yayın tarihi: 2 Ekim 2022 Pazar 10:37 am - Güncelleme: 2 Ekim 2022 Pazar 10:37 am

Reha Muhtar, Deniz Uğur’un paylaştığı kızına bağırdığı anların yer aldığı ses kaydına yanıt verdi. Kızının uyuşturucu madde kullanılan bir evde yaşadığını öne süren Muhtar, “Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan ‘Kabal’ isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dk süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?” dedi.

Reha Muhtar’ın oyuncu Deniz Uğur ile evliliğinden dünyaya gelen 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddia edilmiş, Deniz Uğur, kızının vücudunun birçok yerine morluk ve darp izleri olduğunu belirterek aldığı darp raporu ile mahkemeye başvurmuştu.

Reha Muhtar’ın iddiaları reddetmesinin ardından 13 yaşındaki M.D.’nin, “Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor. Çoğunlukla kıyafetlerimin olduğu, görülmeyecek kısımlara tokat ve yumruklar atıyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı” ifadesi ortaya çıkmıştı.

DENİZ UĞUR SES KAYDINI PAYLAŞTI

Oyuncu Deniz Uğur sosyal medya hesabından Reha Muhtar’ın kızına bağırdığı anların ses kaydını paylaştı. Uğur paylaşımında, “Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin” ifadelerini kullandı.

Deniz Uğur’un paylaşımının ardından sosyal medyada Reha Muhtar’a tepkiler büyüdü.

REHA MUHTAR’DAN YANIT

Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirdi.

Baba olarak kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, “Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan ‘Kabal’ isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dk süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?” notunu ekledi.

Reha Muhtar’dan eski eşine “cinayet” ithamı! Deniz Uğur’dan yanıt geldi