Redmi oyun telefonu için fiyat belirlendi

Yayın tarihi: 21 Nisan 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 20 Nisan 2021 Salı 6:38 pm

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Redmi’nin oyun telefonu yakında çıkıyor. İşte Redmi oyun telefonu için belirlenen fiyat etiketi.

Bilindiği üzere Redmi uzun bir süredir yeni oyun cihazı üzerinde çalışıyor. Redmi’nin Dimensity 1200 yonga setiyle donattığı telefonda 144Hz yenileme hızına sahip Samsung E4 AMOLED ekran bulunuyor. 5000 mAh’lık bir bataryanın yer aldığı telefonda 67W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Gelelim telefonun fiyatına. Malum söz konusu Redmi olduğunda etiket fiyatının da uygun olması bekleniyordu. Geçtiğimiz gün Redmi’nin oyun telefonunun fiyatı da ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre Redmi’nin oyun telefonu 305 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulacak.

Redmi oyun telefonu

Açık konuşmak gerekirse oyun için özel olarak üretilmiş bir telefonun üst seviye performans sergilemesi çok da garip olmayacaktır. Fakat yüksek seviye performans sunan bir telefonun 305 dolar gibi orta seviye telefon fiyatından satılması biraz ilginç diyebiliriz.

Eğer Redmi bu modeli Türkiye’ye getirirse muhtemelen fiyat etiketi 4000 TL ile 5000 TL arasında olacaktır. Tabi ki telefonun ne zaman satışa sunulacağı şimdilik netlik kazanmış değil. Dahası telefon ilk olarak Çin’de satışa çıkacaktır.

Çin’de satışa sunulduktan sonra da Avrupa, dolayısıyla da Türkiye’ye gelecektir. Malum Redmi modellerinin pek çoğu ülkemizde satışa sunulmakta. Dolayısıyla oyun odaklı bu modelin ülkemize gelmemesi için de bir neden yok.

Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi için ilk fragman