Redmi Note 8 Pro Android 10’a kavuştu

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 9:30 am - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 9:30 am

Redmi Note 8 Pro Android 9.0 Pie ile uzun süre çalışıyordu. Bugün ise bu modeli için Android 10 güncellemesini yayınlandı.

Çin’in dünyaya nam salmış markası olan Xiaomi, daha uygun fiyata performanslı modeller sunabilmek adına Redmi adında alt markası ile uzun zamandır sektöre boy gösteriyor. Donanım yerine malzeme kalitesinden az da olsa taviz veren firma, geçtiğimiz aylarda karşımıza Redmi Note 8 Pro ile çıkmıştı.

Redmi Note 8 Pro

Türkiye’de 2.000 TL bandında garantili olarak alınabilecek tartışmasız en iyi alternatif olan bu telefon, uzun bir süredir Android 9.0 Pie ile çalışıyordu. Redmi bugün ise popüler olan bu modeli için Android 10 güncellemesini yayınladı.

OTA üzerinden sunulan MIUI 11 v.11.0.2.0.QGGEUXM sürüm numaralı güncelleme yaklaşık olarak 1.9 GB büyüklüğüne sahip. Şubat ayı Android güvelik güncellemelerini de barındıran bu güncelleme bir dizi yenilik ile geliyor.

Güncelleme ile sistem ve güvenlik tarafında büyük iyileştirmeler yapılıyor. Kademe kademe olarak sunulan bu güncelleme 1-2 gün içerisinde Türkiye’de satılan modellere de gelecek. Güncellemeyi yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye önemli bilgilerinizi yedeklemenizi şiddetle öneriyoruz.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!