Redmi, başarısını kablosuz kulaklık piyasasına taşımak istiyor

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2022 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 6:29 pm

Xiaomi çatısı altında son derece başarılı işler çıkaran Redmi, önceliğini akıllı telefonlara vermiş durumda. Özellikle Xiaomi ve Oppo’nun fiyat performans markası olma stratejisini terk etmesi ve son zamanlarda bu iki marka tarafından piyasaya sürülen akıllı telefonların Apple ve Samsung’un amiral gemileriyle yarışır duruma gelmesi, meydanın boş kalmasına neden oldu.

 

İşte bir taraftan akıllı telefon pazarında doğan bu boşluğu değerlendirmek isteyen Redmi, diğer bir taraftan ise en az akıllı telefonlar kadar önem verdiği kablosuz kulaklıklar üzerine çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çinli şirketi tarafından tanıtılan iki yeni kablosuz kulaklık modeli Redmi Buds 4 ve Redmi Buds 4 Pro, üstün özellikleriyle kullanıcıları bir hayli heyecanlandırdı.

 

Redmi

Redmi tarafından yapılan açıklamaya göre, Redmi Buds 4’de 10mm dinamik ses sürücüsü bulunacak. 35 desibele kadar aktif gürültü engelleme kabiliyetine sahip olan kablosuz kulaklık, tek bir şarj ile kendi başına 6 saat, kutusuyla birlikte ise 30 saat kadar kullanılabiliyor.

 

Redmi Buds 4 Pro ise, birçok özellik bakımından kardeşinden epey üstün. Bu kablosuz kulaklıkta aktif gürültü engelleme seviyesi 43 desibele kadar çıkıyor. Bunun yanında tek başına 9 saate kadar kullanım süresi sunan cihaz, kutusuyla desteklendiği zaman bu süreyi 36 saate kadar çıkartabiliyor.

Son olarak fiyat konusunda da bilgi vermemiz gerekirse; Redmi Buds 4’ün satış fiyatı 30 dolar olarak açıklanırken, Redmi Buds 4 Pro’nun fiyatı ise 55 dolar olarak belirlenmiş.

Xiaomi Mi TV Stick 4K ile televizyonunuzu güncel bir akıllı TV’ye çevirin