Redmi akıllı televizyon alanında önemli adımlar atıyor

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 9:00 am - Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı 9:09 am

Akıllı telefon dünyasında yaptığı başarılı hamlelerle adından söz ettiren Redmi, akıllı TV pazarında da oldukça önemli işlerin altına imza atmaya devam ediyor.

Xiaomi’nin alt markası olan ve daha çok fiyat performans odaklı ürün geliştiren Redmi, bugüne kadar özellikle ülkemizde akıllı telefon modelleriyle adından bahsettiriyordu. Ancak Çinli teknoloji devi aslında, akıllı TV pazarında da bir hayli etkin bir isim.

Şirketin bu kapsamda satışta olan en önemli TV serisi hiç kuşkusuz Redmi Max serisi. Akıllı TV piyasasını yakından takip edenlerin çok iyi hatırlayacakları üzere de, şirket geçtiğimiz yıl bu serinin altında konumlandırdığı 98 inçlik devasa bir akıllı TV’yi satışa sunmış ve bu cihazdan da oldukça güzel geri bildirimler almıştı.

 

Redmi

İşte Çinli teknoloji şirketi bu kez çıtayı bir adım daha ileri taşıyacak ve müşterilerinin karşısına 100 inçlik bir akıllı televizyon ile çıkacak. L100R8-MAX model numarasıyla sertifikasyon kurumunun verileri içerisinde yer aldığı görülen bu yeni cihazın tam kapsamlı özellik listesi şu an için bilinmiyor.

Bununla birlikte cihazın 60Hz yenileme hızına sahip olduğu ve Bluetooth 5.0 desteği ile piyasaya sürüleceği kesinleşti. Televizyonun diğer özellikleri konusunda her ne kadar şu an için kesin bir bilgimiz olmasa da, cihazın 98 inçlik modelin halefi olması nedeniyle bu modeldeki özelliklerin geliştirilerek 100 inçlik cihaza aktarıldığı ve bunun yanında birkaç yeni özelliğe daha kavuştuğunu söylemek sanıyoruz yanlış olmayacaktır.

Sürücüsüz araçlar için ABD’den onay çıktı!