Redhack AKP’li belediyeyi hackledi: ‘Kayyum öyle değil böyle atanır’

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 12:53 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 2:13 am

Redhack, AKP’li Afyonkarahisar Merkez Susuz Belediye’sinin internet sitesini hacledi. İnternet sitesine yerleştirilen mesajda, ”Kayyum öyle değil böyle atanır. Hak yiyen hack yer. Unutmayız, affetmeyiz, uzlaşmayız.” ifadesine yer verildi.

Son yerel seçimlerinde yüzde 52’lik oy oranı ile AKP’nin kazandığı Afyonkarahisar Merkezı Susuz Belediyesi’ne ait internet sitesi hacklendi.

Twitter’dan, Mehmet Selek’in başkanlığı yürüttüğü Susuz Belediyesi ile ilgili olarak “Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ateşi siz istediniz cehennem olup geldik. Değirmenlerinize su taşımayacağız! Belediyelerinize kayyum atıyoruz” açıklaması yapıldı.

Redhack tarafından hacklenen Susuz Belediyesine ait internet sitesinde ise “Saray, saltanatını sürdürmek için yoksul halkımızın emeğine çöreklenerek oluşturduğu kamburu her geçen gün büyümektedir. AKİŞİD ve MHP çetesi terör retoriği ile halkın demokratik haklarını gasp ederek iradesini ihlal edip onlarca belediyeye darbe yapmıştır. Değirmenlerine su taşımayacağız. Kayyum öyle değil böyle atanır. Hak yiyen hack yer. Unutmayız, affetmeyiz, uzlaşmayız” yazısı paylaşıldı.