Red Magic 6 serisini piyasaya sürecek

Yayın tarihi: 27 Şubat 2021 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 26 Şubat 2021 Cuma 5:58 pm

Görünüşe göre resmi lansman gerçekleşmeden önce iki telefon da TENAA’da ortaya çıktı. Listede sadece cihazların görüntüleri mevcut. Bu yüzden henüz cihazların teknik özellikleri hakkında herhanbi bir bilgi yok. Yine de görüntüler sayesinde cihazlar hakkında bazı temel özellikler doğrulanmış oldu.

Cihaz sağ tarafta selfie kamerası bulunan ince bir üst çerçeve, arka panelde ise nubia Red Magic 5G / 5S’ye benziyor. Telefonlar NX669J ve NX669J-P model numaralarına sahip. İkinci model muhtemelen Pro olacak. Liste ayrıntılı özelliklerle güncellendiğinde ise kesin olarak bileceğiz. Her ikisinde de omuz tuşları ve ekranın altında bir parmak izi tarayıcısı bulunurken, arka taraf dikey olarak konumlandırılmış üç kameraya sahip olacak. Bununla birlikte, bu görüntü Ocak ayında sızdırılmış olan ve serideki bir prototip veya üçüncü bir model olabilecek olan cihazdan tamamen farklı.

Red Magic 6

Red Magic 6 Pro’nun 144Hz’nin üzerinde yenileme hızına, Snapdragon 888 yonga setine ve 120W hızlı şarja sahip olacağı biliniyor. Red Magic Watch ile birlikte serinin resmi olarak tanıtılacağı 4 Mart’ta her şey onaylanacak. O zamana kadar cihaz hakkında bilinenler ve sızan görüntüler bunlardan ibaret. Söz edilen özelliklerin ve görüntülerin resmi olarak onaylanması yakın tarihte gerçekleşecek.

Türkiye’de insani gelişim ne boyutta? Yeni raporlar hazırlandı