Red Dead Redemption 2 PC versiyonu için yapılan ilk incelemeler

Yayın tarihi: 8 Kasım 2019 Cuma 2:12 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma 2:12 pm

Yaklaşık 1 yıllık gecikme ile PC’ye gelen RDR 2 için ilk incelemeler yayınlandı. İşte Red Dead Redemption 2 PC versiyonu için yapılan ilk incelemeler.

Rockstar tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 geçtiğimiz yılın son çeyreğinde PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini almıştı. İlk 3 gününde 750 milyon dolarlık gelire imza atan RDR 2 önemli bir satış başarısına ulaşmıştı.

Çıktığı ilk günden bu yana RDR 2’nin PC için de geleceği iddiaları mevcuttu. Nitekim bu iddialar biraz geç de olsa doğru çıktı. Rockstar Games, 5 Kasım’da Red Dead Redemption 2 PC versiyonunu yayınladı.

red dead redemption 2 pc

Oyunun yayınlanması ile birlikte ilk incelemeler de ortaya çıkmaya başladı. Zaten RDR 2’nin konsol versiyonlarının inceleme puanları hayli yüksekti. Doğal olarak PC versiyonunun da ortalama 94 puan alması bizleri şaşırtmadı. Asıl şaşırtıcı olan şey oyuncuların verdiği puanların ortalamasının 3.1 olması. Bu durumun temel nedeni ise oyunda yaşanan çökme sorunları. Rockstar, RDR 2 PC versiyonu için yayınladığı son güncelleme ile bu sorunların aşıldığını dile getirmişti.

Logitech MX518 gaming mouse inceleme