Recep Tayyip Erdoğan Anıtkabir Defteri’ne seçim kampanyasının sloganını yazdı

Yayın tarihi: 10 Kasım 2022 Perşembe 10:09 am - Güncelleme: 10 Kasım 2022 Perşembe 10:09 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümünde Anıtkabir Özel Defteri’ne seçim sloganı olan “Türkiye Yüzyılı”nı yazdı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 84’ünün bedenen aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümü nedeniyle Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene katıldı.

Törende Anıtkabir Özel Defteri’ne bir mesaj yazan Recep Tayyip Erdoğan, seçim sloganı “Türkiye Yüzyılı”ndan bahsederek “En büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni 85 milyon olarak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü daha müreffeh daha itibarlı bir şekilde hazırlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

Aziz Atatürk, ebediyete intikalinizin 84. yıldönümünde zat-ı âlinizi, kahraman silah arkadaşlarınızı ve canları pahasına istiklalimize sahip çıkan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz. En büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni 85 milyon olarak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü daha müreffeh daha itibarlı bir şekilde hazırlıyoruz. Milletimizin asırlık hayallerini gerçeğe dönüştürene kadar durmayacak, saldırılar karşısında yılmayacak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ruhun şâd olsun.