Recep İvedik 7 filmi yakında geliyor

Yayın tarihi: 15 Kasım 2019 Cuma 2:45 pm - Güncelleme: 15 Kasım 2019 Cuma 2:45 pm

Herkesin olup olmayacağını tam olarak bilmediği Recep İvedik 7 filmi yakında geliyor. Recep İvedik 6 ile önemli bir izlenme elde eden Şahan Gökbakar seriyi devam ettirme konusunda kararlı.

Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden bir tanesi olan Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinin 6. filmi ile birlikte 1 milyon civarında izlenme yakaladı. Böylece Türkiye’nin en iyi açılışına sahip filmini yapmış oldu. Ancak çekilen hiçbir Recep İvedik filmi birincisi kadar çok tutulmuyor.

Şahan Gökbakar ile yapılan röportajda ünlü komedyen ilginç detaylara değindi. Bu detaylardan bir tanesi de Recep İvedik ile ilgili oluşturulan mantık. Onun anlattığına göre Recep İvedik serisi belirli bir aritmetik ile ilerliyor.

Şahan Gökbakar yaptığı röportajda, “Bizim olayımız bu. O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: Daha yeni nereye koyabiliriz Recep’i. Birkaç şey de buldum daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika’yı seçmiştim. Şimdiki planım Recep’i Uzak Doğu’ya yollamak.” diyerek 7. filmin konusunu belirlemiş oldu.

Birçok kişi Şahan Gökbakar tarafından çekilen diziler ile ilgili yoğun eleştirilerde bulunuyor. Bazları ise filmi çok beğendiği için bütün serisine gidiyor. Peki sizler Recep İvedik serisi ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

En ucuz SUV modelleri Kasım 2019