Realme X7 Pro Extreme Edition kullanıcılarla buluşacak

Yayın tarihi: 22 Mart 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 21 Mart 2021 Pazar 11:59 am

Realme, X7 Pro’yu geçen Eylül ayında 6.55 “FullHD + 120Hz AMOLED ekranla tanıttı. Şimdi şirketin yakında Samsung yapımı kavisli bir ekranla birlikte gelen Realme X7 Pro Extreme Edition modelini piyasaya süreceği duyuldu.

Haber, Realme X7 Pro Extreme Edition’ın daha önce Realme X ve X2 Pro’nun Master Edition’larını tasarlayan Japon endüstriyel tasarımcı Naoto Fukasawa’dan geliyor. Ayrıca cihazı birlikte tasarladığını söyleyen güvenilir Çinli haberci Dijital Sohbet İstasyonu da haber söylentisini onayladı. Dolayısıyla doğru çıkması muhtemel bir söylenti ile karşı karşıyayız. Haberin kaynağına göre, X7 Pro Extreme Edition yonga setini, birincil kamerayı, selfie birimini, pil boyutunu ve şarj hızını X7 Pro’dan ödünç alacak.

Realme X7 Pro Extreme Edition

Ancak bu cihazın normal modelden 0,7 mm daha ince olacağını iddia ediliyor. Kaynak ayrıca X7 Pro Extreme Edition’ın Çin’de 2.000 CNY’den (305 $ / 255 €) daha pahalı olacağını söyledi. Normal varyantın temel modeli bile 2.199 CNY (335 $ / 280 €) karşılığında piyasaya sürüldüğü için Pro versiyonun bu fiyatlarda gelecek olması pek de şaşırtıcı değil.

Realme’den X7 Pro Extreme Edition hakkında henüz resmi bir haber yok. Çinli telefon üreticisinden resmi bir onay beklerken, söylenti olarak bu kadar fazla haber yayıldığına göre çok beklememiz gerekmeyecektir. Oppo’nun alt markası olan Realme’nin X7 Pro Extreme Edition’ı Türkiye’de satışını yapıp yapmayacağına dair bir bilgi ise şu an için yok.

28 altcoin listeden çıkarılıyor: İşte düşme ihtimali yüksek kripto paralar