Realme Watch S renklendi

Yayın tarihi: 5 Haziran 2021 Cumartesi 9:16 am - Güncelleme: 5 Haziran 2021 Cumartesi 9:16 am

Realme Watch S geçen Kasım ayında Siyah renkte piyasaya sürüldü ve bugün yeni bir Gümüş çeşidi ile karşımıza çıkıyor. Cihaz 4,999 INR’den (70$/55€) Siyah modelle aynı fiyatta ve 7 Haziran’dan itibaren Flipkart ve Realme’nin resmi web sitesi aracılığıyla Hindistan’da satışa sunulacak.

Renk dışında, yeni Silver modelinde her şey aynı kalıyor, yani Gorilla Glass korumalı 1,3″ ekran, 15 güne kadar dayanıklılık sunduğu reklamı yapılan 390 mAh pil ve IP68 su direncine sahip oluyorsunuz. Realme Watch S ayrıca kamera ve müzik kontrolleriyle birlikte gelirken, sağlık ve fitness özellikleri arasında uyku takibi, kalp atış hızı izleme, kan oksijen seviyesi ölçümü ve 16 spor modu yer alıyor. Watch S, 1.3 inç büyüklüğünde, 360×360 piksel çözünürlüğünde yuvarlak bir ekrana sahip. 2.5D Gorilla Glass cam kullanılarak dayanıklılığı artırılmış. IP68 sertifikası sayesinde toza ve 1,5 metre derinliğindeki suya karşı dayanıklılık sergiliyor. Kasada ise alüminyum kullanılıyor.

Realme Watch S

 

realme Watch S, Android’in yanı sıra iOS cihazlarla da kullanılabiliyor. Apple Watch’a alternatif arayanlar için değerlendirilebilir. Watch S, akıllı saat fonksiyonlarına sahip olmasına rağmen akıllı bileklikler kadar uzun pil ömrü sunuyor. 390 mAh büyüklüğündeki pil, normal kullanımda 15 güne kadar, güç tasarrufu modunda 20 güne kadar kullanım sunuyor. Kutudan çıkan manyetik şarj aleti ile pilin tamamı 2 saatte şarj oluyor. Akıllı saat ayrıca bağlı akıllı telefondaki uygulama bildirimleri konusunda sizi uyaran Akıllı Bildirimler ile birlikte geliyor.

Elektrikli Scooter düzenlemesi yeni kurallar getirdi: Herkes scooter kullanamayacak