Realme Watch 2 ‘nin teknik özellikleri belli oldu

Yayın tarihi: 26 Nisan 2021 Pazartesi 7:56 am - Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi 7:56 am

Realme Watch ilk piyasaya sürüldüğünde oldukça ilgi görmüş, özellik ve  fiyat performansıyla takdilerleri toplamıştı. Şimdi ise devamı olan Realme Watch 2 piyasaya sürülecek.

Sızıntının kaynağı, Shresth Raj (@iamshresthraj) tarafından gönderilen bir Twitter kullanıcısı ve bir dizi tweet’te , kullanıcı kılavuzu da dahil olmak üzere akıllı saatin tüm ayrıntılarını paylaşıyor.

Realme Watch 2 (RMW2008), 320 x 320 çözünürlüğe sahip 1,4 inç TFT renkli ekrana sahip olacak. Pil kapasitesi şimdi birinci nesil modelde 160mAh’den 305mAh’ye neredeyse iki katına çıkıyor ve pil ömrü artık 12 güne kadar çıkmış olacak. Teknik özellik sayfası, saatin IP68 derecesine, Bluetooth 5.0 LE’ye sahip olduğunu ve 257.6 x 35.7 x 12.2 milimetre ölçtüğünü söylüyor. Ayrıca, Android 5.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarla da çalışacak.

Realme Watch

Kullanım kılavuzuna göre Realme Watch 2, 24 saatlik kalp atış hızı izleme ve bir kan-oksijen seviyesi monitörüne sahip. Ayrıca uyku takibi, meditasyon modu, uygulama uyarıları desteği ve müzik çalma kontrolü yer alıyor.

Artan pil kapasitesinin yanı sıra, Realme Watch 2’nin bir başka büyük yükseltmesi de desteklenen spor modları. Realme Watch2, 14 egzersiz modunu destekleyen selefi ile karşılaştırıldığında, dans, balık tutma ve bowling gibi yeni girişler içeren 90 spor modunu destekleyecek. Tüm bu modların kutudan çıkarılamayacağını, ancak bir OTA yükseltmesi yoluyla ekleneceğini unutmamak önemlidir.

Akıllı saatin ne zaman duyurulacağına dair henüz bir haber yok ancak lansman tarihi çok uzak olmamalı.

Lenovo Xiaoxin Smart Keyboard R7 görücüye çıktı