Realme V15 piyasaya sürülüyor

Yayın tarihi: 7 Ocak 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 6 Ocak 2021 Çarşamba 2:07 pm

Lansmanın ardından cihazla ilgili bilgiler yayınlanmaya başlamıştı. Piyasaya sürülmeden önce Realme V15 ’in 50W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını daha piyasaya sürülmeden biliyorduk. Ancak bugün, Realme Başkan Yardımcısı (Xu Qi Chase) , Twitter üzerinden cihazın şarj hızını da açıkladı.

V15, 65W Süper Hızlı Şarj özelliğine sahip olacak. V15, 65W güce sahip SuperVOOC şarj cihazı ile gelebilir.

Realme henüz V15’in özelliklerini detaylandırmadı. Şirket tarafından paylaşılan akıllı telefonun birkaç resmine bakılırsa, V15‘in bir delikli bir ekrana sahip olacağını ve arkasında 64MP üçlü kamera bulundurduğunu söyleyebiliriz. Ekranın Full-HD + çözünürlükle gelmesi bekleniyor.

Realme V15

Realme V15 yarın tanıtılıyor

V15, ana vurgusu olan benzersiz bir “Koi” rengiyle gelecek. Bu cihaz için ikinci renk seçeneği “Hilal Gümüş” olacak. Telefonun kamera tasarımı da diğer akıllı telefonlara göre farklı. Akıllı telefon 5G ağlarını destekleyecek, ayrıca Dimensity 800U yonga setine sahip olduğu söyleniyor.

Realme, yaklaşmakta olan cihazın görüntülerini Çin mikroblog sitesi Weibo’da paylaştı. Böylece tasarım hakkında şimdiden fikir sahibi olduk. Telefonun, kalın harflerle yazılmış ‘Atlamaya cesaret et’ yazan degrade bir arka paneli vard. Cihaz, üç sensör ve bir LED flaş içeren dikdörtgen şekilli bir arka kamera dizisine sahip.

Merakla beklenen cihaz yarın Çin’de yerel saatle 14.00‘de tanıtılacak. Cihaz hakkında tüm detaylar için yarına kadar beklememiz gerek.

Huawei HarmonyOS için çağrıda bulundu