Realme Race tasarımı ile fark yaratacak

Yayın tarihi: 26 Aralık 2020 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 25 Aralık 2020 Cuma 2:52 pm

Realme’nin yeni amiral gemisi serisi Realme Race için bugün ilk bilgiler geldi. Snapdragon 888 ile gelecek telefon çok konuşulacak.

Realme Race teknik özellikleri ve tasarımı, Weibo’da Realme Başkan Yardımcısı Xu Qi Chase tarafından resmi olarak gösterildi. Görünüşe göre cihaz yepyeni bir serinin parçası olacak. Hatırlamak gerekirse, Realme Race lansmanı ilk olarak bu ayın başlarında yapılmıştı. Qualcomm’un Snapdragon 888’i tanıttığı etkinlikte, Race’in de bu yonga setini kullanılacağı belirtilmişti.

Race’in fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Muhtemelen 899 dolar bandını zorlayacaklar. Ancak bir yayınlanan görüntü, telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Realme Race

Tasarım hakkında konuşmadan önce, Realme Race’in gelecek seriler için sadece bir kod adı olduğunu ve resmi pazarlama adının muhtemelen daha sonraki bir tarihte açıklanacağını belirtelim.

realme’nin diğer telefonlarından alışkın olduğumuz tasarıma sahip olacak olan telefon, muhtemelen arka yüzeyde kaydırmaz bir dokuya sahip olacak.

Xiaomi Mi 11 Pro ekran altı kamera ile geliyor

Race teknik özellikleri arasında Snapdragon 888 yongasını kullanmasının yanında 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana lensin eşlik ettiği dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Telefonda 120W hızlı şarj desteğinin de olacağı aktarılan bilgiler arasında bulunuyor.

Xiaomi Mi Notebook Pro 2021 donanımı ile ön plana çıkacak

Race’in lansman tarihi henüz açıklanmadı. Muhtemelen realme’nin yeni canavarı 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılıp satışa sunulacak. Tasarımı ile ben buradayım diyen telefonun ekran konusunda da 90 Hz veya üzeri tazelemeye destek vermesini bekliyoruz. RAM konusunda ise muhtemelen 8 GB ve 12 GB RAM opsiyonları sunulur.