Realme kullanıcı sayısı konusunda rekora koşuyor

Yayın tarihi: 1 Eylül 2020 Salı 8:00 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 6:32 pm

Xiaomi, OPPO, Vivo ve Huawei’den sonra büyük bir sıçrama gerçekleştiren realme, Türkiye pazarında da uygun fiyatı ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz ay Realme , şirketin dünya çapında 59 pazara yayılan 40 milyon kullanıcısı olduğunu açıklamıştı.

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’daki bilgiye göre; Realme kullanıcı sayısı kısa bir süre içerisinde 45 milyona çıktı.

Kullanıcı sayısındaki bu sıçrama, Mayıs 2018’de kurulan genç bir marka için kesinlikle etkileyici bir başarı. Şu anda Realme, küresel olarak en iyi 7 akıllı telefon üreticisi arasında yer alıyor ve şu anda 9 pazarda ilk 5 sırada yer alıyor.

realme

Küresel pazarda güçüne güç katan Realme, geçtiğimiz birkaç ay içinde Realme X50 5G, Realme X50 Pro 5G, Realme X3 ve Realme X3 SuperZoom gibi bir dizi üst düzey cihaz piyasaya sürmüştü.

Bunun dışında şirket, geçtiğimiz günlerde Hindistan ve Endonezya gibi ülkelerde büyük başarı elde eden Realme C11 ve C15 dahil olmak üzere çok sayıda paranın karşılığını veren bütçe akıllı telefonlarını satışa sundu.

Realme, şirketin başarısının üzerine inşa etmek için gelecek ay 3 Eylül’de Realme 7 serisi serisini de tanıtacak. Yoluna emin adımlar ile devam eden Çinli firma bu gidişle rakiplerini kısa sürede yakalayacak gibi görünüyor.

Xiaomi Poco X3 64MP’lik kamera ile geliyor