Realme, ikinci dizüstü bilgisayar modelini resmen tanıttı

Yayın tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 5:31 pm

Realme dizüstü bilgisayar piyasasını çok sevdi. İlk defa geçtiğimiz yıl Realme Book ismiyle bir dizüstü bilgisayar satışa sunan şirket, bu pazarda devam etme konusunda kararlı görünüyor.

Bugün tanıtılan yeni dizüstü bilgisayar olan Realme Book Enhanced Edition, isminden de anlaşılacağı üzere Realme Book‘un gelişmiş bir versiyonu.

Biraz tasarım biraz da donanımsal özellik bakımından geliştirilen yeni dizüstü bilgisayarda, Intel Core i5-11320H işlemci bulunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu işlemci sayesinde yeni bilgisayar selefine göre performans bakımından %21,8 GPU açısından ise %68 oranında gelişim gösterdi.

 

Realme dizüstü

Ayrıca çift fanlı geniş bir soğutma sistemine de sahip olan Realme Book Enhanced Edition, 16GB RAM ve 512GB SSD gibi göz dolduran donanımsal özelliklere sahip.

Windows 11 ile piyasaya sürülecek olan bu dizüstü bilgisayarın satış fiyatı ise 740 dolar olarak duyuruldu. Son olarak fiziki boyutları hakkında da bilgi verelim. 163.2 x 74.7 x 8.18 mm’lik bir boyuta sahip olan Realme Book Enhanced Edition’un ağırlığı ise 1,47kg.

Özellikleri, boyutu ve ağırlığıyla dikkat çeken yeni bilgisayarıyla Realme, tıpkı akıllı telefon piyasasında olduğu gibi dizüstü bilgisayar piyasasında da kendisine ait bir pazar payı elde etmeyi hedefliyor.

Oyun portföyünü Predator PC ve monitörlerle genişletti