Realme Buds 2 Neo saç kurutma makinesi ve sakal düzeltici ile birlikte tanıtacak

Yayın tarihi: 29 Haziran 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 27 Haziran 2021 Pazar 6:06 pm

Kablosuz kulaklıklar beraberinde bir çok kolaylık getiriyorlar. Fakat kablolu kulaklıklar kullanırsanız şarj sorununuz ortadan kalkıyor veya bağlantı problemi yaşamazsınız. Realme de bu kablolu kulaklık modasını devam ettirecek gibi görünüyor.

 

Realme, 2019’da Buds 2 kulaklığını tanıtmıştı.  Şimdi şirket, bu kulaklığın Neo sürümünü Temmuz başında tanıtacak. Etkinlik sadece kulaklıkla sınırlı olmayacak. Şirket ayrıca bir saç kurutma makinesi ve birkaç sakal düzeltici de tanıtacak.

Realme Buds 2 Neo, Siyah ve Mavi renklerinde gelecek. Vanilya Buds 2 gibi 11,2 mm sürücülere sahip olacak ve bas ağırlıklı müziği tercih edenleri memnun edecek bir sistemle gelecek.

Realme Buds 2 Neo

Buds 2 Neo, kablo dolaşmalarını önlemek için dişli şeklinde bir tasarıma sahip olacak. Cihaz, oyun oynarken telefonu kavramanıza yardımcı olacak 90 derecelik bir açıyla geliyor. Realme Buds 2, şu anda Hindistan’da 599 INR’den (8 $) satılıyor. Beklenen Buds 2 Neo varyantı ise muhtemelen bundan daha ucuz olacak. Şimdilik bilinenler bunlardan ibaret ancak Realme Buds 2 Neo’nun fiyatlandırması ve piyasaya sürüldüğü pazarlar hakkında Perşembe günü daha fazla bilgi ortaya çıkacak.

Saç beyazlamasını geri döndürebilen bir araştırma yapıldı: Bilim insanları umutlu